vrijdag 9 januari 2009

Klaar voor de start ....

we zijn begonnen.
Het patroon en enkele alternatieven zijn voor mijn bolmaatje uitgezocht. De wol ligt te weken voor het verven en verschillende kadootjes zitten ook al in mijn hoofd.

Alleen nog bedenken of ik het aan ga durven om de wol te gaan kettle dyeën. Mmmm, we zullen zien. De kleuren weet ik in ieder geval al wel.

Wanneer is de verstuurdatum? (grapje)

Groetjes Tessa

7 opmerkingen:

atelierbkh zei

jeetje zeg.... heb jij vakantie ofzo???:):)
ik ben al blij dat ik weet voor wie ik het mag maken:) en heb ook al heel veel ideeen, maar die gaan we vanavond pas uitwerken.
groetjes Bianca

gnaptor zei

inderdaad het moet nog behoorlijk gaan gisten hierzo.... en ik begin pas na mn tentamenperiode, die loopt tot eind deze maand. Helaas pindakaas, maar anders is er teveel stress.

Myrthestiek zei

Nee geen vakantie hier :S.
Wel een maatje die me goed ligt, denk ik :).

Heleen zei

Het enthousiasme, voor jou zo kenmerkend, spat er weer vanaf!! Ben benieuwd wie de gelukkige is.

Monique zei

Gezellig hoor, ik heb mijn maatje ook helemaal al bestudeerd, niet dat dat nu echt nodig was. Maar ben ook al met brainstormen bezig! Ik ben ook helemaal blij met mijn maatje.

maia zei

Wat ben je weer snel Tessa!
Ik heb al veel plezier gehad aan het lezen van de vragenlijstjes. En de wol is in huis. Maar met het bedenken van patronen en cadeautjes moet ik nog beginnen hoor.
En euh, als je bol voor mij is, zie ik dat super zitten, haha!

Jon zei

Zeg, maar effe serieus: hebben we nou eigenlijk iets van afspraken gemaakt over versturen, hoeveel garen of kadootjes, of iets anders of gaan we allemaal lekker ons gang?
De ideeen beginnen hier ook al aardig te borrelen hoor, gaat weer helemaal goed komen....