woensdag 1 april 2009

jaahaaa hij is af!ok was effe zoeken en nog niet gevonden de
kabeltjes, maar manlief had een alternatief..... een cardreader, ja daar kwam ie me toen mijn kamer al op zijn kop stond en ik al 2 dagen zoek:(
maar ik heb mijn magische bol af!
en wat zijn we verwent!
van foto 1 maakten we tijdens foto 2
foto 3 en 4 af:)
een mooie cadeaus die er uit kwamen:)
hele zacht lontwol in perfecte kleuren passend bij de prachtige sjaal.
de draken sjaal was toch wel een beetje eng, nadat we hadden uitgelegd dat dit een lieve draak was kon hij toch om, eenmaal op school vond iedereen hem zo stoer dat hij niet meer af kwam:)
en vanmiddag deed hij hem ook om samen met zijn winterjas???? ja ik wil het koud hebben zei
hij vol overtuiging, en hij dacht het koud te krijgen met winterjas aan en sjaal om, want ik denk dat hij dat associeerd met kou ivm de winter, meer kan ik er ook niet van verzinnen.
hebben de sjaal maar weer afgedaan en jas uit en gewoon een t-shirt met korte mouw aangedaan ipv een lange mouw:) scheelde veele meer:)
ook is er een hele mooie ketting uitgerold, ik ben meestal geen sieradendrager, maar deze vind ik echt mooi(en zelfs manlief en die is erg kieskeurig!)
daarnaast kwam er levensmiddelen kleurstof uitgerold en ook een prachtige streng hand
gesponnen wol in hele mooie kleuren.
en een overheerlijke zeep, want echt ik weet niet welke vriendin die heeft gemaakt, maar het is de allereerste zeep die mijn huid echt helemaal NIET uitdroogde, het voelde gewoon nog zacht aan na het douchen:):):):):):) (lol kan ik ze per 10 bestellen:):):)) normaal heb ik een erg uitgedroogde huid na het douchen die ik repareer met greetje's heerlijke lipbalsem(het enige dat helpt) en nu smeer ik nog steeds, maar dan omdat ik het heerlijk vind:) en niet omdat het moest:)
oh en ik vergeet 1 ding...... een verukkelijke doos chocolade die door iedereen werd gegeten(mathé de pure, en de rest voor mij en manlief.het was een doos cote'd ore mix met verschillende tabletten en smaken en veel!!!.
oh en ik heb er een variant ven de fetching vingerloze wanten van gemaakt, met extra kabels en ook aangepast aan het stekenaantal, dus het ziet er niet echt hetzelfde meer uit, maar de patroontjes zijn hetzelfde:)
ik heb er speciaal voor op de fiets een paar "vingersmutsen"voor gebreid zodat ook die warm zijn s'ochtends op de fiets dus een beetje klapwant, maar net niet helemaal:)
Maatje namens iedereen hier heel hartelijk bedankt! ik heb genoten en geniet nog steeds hoe mathé nu mensen die hij eng vind wegjaagt met zijn enge draak en van de wanten variant s'ochtends op de fiets, want het is dan echt nog heel koud(7.45uur).
en ik heb nog genoeg om na te genieten want heb nog wat werk te verrichten:) eerst bedenken wat ik van die mooie streng ga maken:)
Christel BEDANKT!!!!!!!
Groetjes Bianca

7 opmerkingen:

Lizet zei

Leuk zeg! Ziet er goed uit allemaal, erg mooi.

Heleen zei

Wat een prachtige bol was dat! Die draken sjaal is helemaal super. En leuk wat je gemaakt hebt. Hier in Frankrijk is het 's ochtends ook vrij koud, maar overdag heerlijk zonnig.

Monique zei

Leuke bolverrassingen zeg, en die draken sjaal zou hier ook wel goed bevallen, mooi hoor.
Ik heb mijn handschoentjes hier s'morgens ook aan, wat kan het dan nog koud zijn.

Anoniem zei

Genieten, zeg!

Christel zei

De zeep is gemaakt op een workshop van The croft. Ik koop daar eigenlijk al mijn zeep.
Deze zeep is gemaakt van olijfolie met citroenextract.

Je moet anders maar eens een kijkje nemen op http://www.thecroft.be/store/commerce.cgi

Myrthestiek zei

Heerlijk verwenpakket hebben jullie gehad.

Ziet er allemaal prachtig uit.

Olga zei

Wauw! wat een pakket! En een hele mooie drakensjaal heb je gemaakt!