zondag 19 april 2009

Allereerste spinsel!


Nou dat is het dan! Ja ik durf het wel te laten zien, maar keek toch even op welke van de twee gemaakte foto's het er het minst brobbelig uit ziet ;-) Sommige stukjes gingen mooi en gelijkmatig en dan ineens weer niet, ik moet het nog leren, maar heb er al veel plezier aan gehad om te doen. Dusss jaaa het is je gelukt T, ik heb er een hobby bij!
Maar nu komen wel de vragen..wat nu ermee te doen ;-)
Twijnen? Met wat voor kleur erbij? Of zo laten?
En hoe doe je dat..
Nu even een stukje fietsen en dan later maar weer eens verder zien.
Maarreh het is wel heel heel heel leuk om te doen zeg!
Bedankt dat je me over de streep getrokken hebt bolmaat!
Groetjes,
Olga

5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Ziet er prachtig uit!

Zelf zou ik wel twijnen. Het brengt het garen meestal net even beter in balans. Welke kleur? Geen idee eigenlijk. Je zou het ook met een heel dun (fabrieksmatig) draadje kunnen twijnen, wit bijvoorbeeld. Daar zie je in het garen dan niet zo veel van.

Groetjes Tessa

Een famke zei

Jummie, ziet er uit als een designeryarn;)

Christien

gnaptor zei

prachtig uit! Ik zou het zelf niet twijnen. Maar ik hou ook heel erg van singles. Die schijnen bij het breien wat schuin te kunnen trekken, maar dat heb ik nooit gemerkt. Twijnen wordt vaak een beetje een candy-stripe vind ik. Wel leuk als je daar voor gaat, maar wel een heel ander effect. Ik zou het dus niet twijnen :-) Nog even nat maken en uithangen en je overtwist is eruit. En dan breien!! Maar wat :-) Leuk he!

Lizet zei

Ik vind het geweldig! Mooie kleuren zo, mooi gesponnen.

Persoonlijk vind ik twijnen gewoon heel leuk om te doen, dus ik zou daarom alleen al voor het twijnen gaan. Maar doe gewoon wat je zelf het mooist lijkt.

Monique zei

Leuk Olga, je wolletje is erg mooi geworden. zelf zou ik ook twijfelen hoe nu verder (daarin ben ik echt een weegschaal) maar dan ineens zie je wat je er mee kan. Dus ik zou zeggen blijf er zo nog maar lekker naar kijken en genieten, tot je ziet wat het worden moet.