maandag 20 april 2009

Einde komt in zicht!

Maar voordat het definitieve einde er is moet ik eerst nog even breien. Nadat ik de nekwarmer afhad en de bol had opgebreid vond ik hem eigenlijk niet zo heel erg mooi. Dus in het bekende ritme heb ik hem maar weer uitgehaald. En ratatatatata, nu ben ik er een longies van aan het breien voor Amelie. Heb het gecombineerd met SOZ bfl rainbow. Het boord aan de bovenkant en aan de pijpen wordt rainbow, het tussenstuk magische bolwol en op de heupen brei ik een rokje vast in de rainbow. Hij wordt echt heel erg mooi!!!

Maar wat zat er nu allemaal nog in mijn bol? Een pipi dvd (volgens mij heb ik ze allemaal al, maar dat maakt Simon niet uit, die sleurt ze regelmatig allemaal uit de kast en volgens hem zijn ze allemaal anders :-) Een ontzettend fantastisch mooie gebreide ketting van zilverdraad (hierdoor en door de kaart die ik nog per post ontving van mijn maatje weet ik zeker wie ik heb :-)))) En een geverfde merinolont die ik op mijn bureau heb liggen om er steeds even aan te voelen en naar te kijken. Ik was vergeten hoe ontzettend mooi ik paars vind. Mijn plan is om straks als ik mijn wiel weer heb de lont op te spinnen en er de mutssjaal van te breien die je op de foto ziet. Al met al voel ik me vreselijk verwend en ben ik nog dagelijks helemaal happy met mijn polswarmers en de cadeautjes die er allemaal uit zijn komen rollen.
Maar...... ik had ook nog steeds de zuurstokroze wol over van de vakantieswap wol. Ik wist maar niet wat ik er van moest maken, en vorige week zag ik ineens het licht. Ik heb er een longies van gemaakt en toen de wol op was heb ik verder gebreid met dezelfde rainbow wol als de longies waar ik nu nog mee bezig ben. Hij staat haar fantastisch! Dus Anik, een beetje laat maar je bol is eindelijk helemaal klaar. Je cadeautjes zijn door mijn hele huis te vinden, de hanger aan mijn nachtkastje, de zeep op mijn bureau ( hij ruikt veel te lekker om te gebruiken) en de wol dus aan mijn voeten en aan Amelie haar benen! Dank je wel voor mijn kennismaking met de magische wereld van de wolswap!
Groetjes Wendy

5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Wat mooi allemaal.

De rainbow doet het erg goed bij beide broekjes.

Een famke zei

Prachtig zeg, en dus ook dubbelplezier gehad.

Christien

gnaptor zei

o wat mooi allemaal. geweldig zijn longies toch!

Lizet zei

Prachtig zeg, ik ben helemaal weg van die paarse merinolontwol. Hele mooie longies!

Monique zei

Wat heerlijk kleurrijk zeg. echt geweldig!