maandag 27 april 2009

Definitief HET einde


Jammer maar helaas, aan mijn magische bol is een einde gekomen. Deze fantastische longies zijn het laatste resultaat wat ik uit mijn bol heb weten te halen. Er is niet meer over dan een paar centimeter wol. De kleur is fantastisch, hij staat haar fantastisch en mijn polswarmers worden dagelijks gebruikt.


Ik ben helemaal tevreden uit deze swap gekomen, mijn bol is goed ontvangen, ik heb mijn bol goed ontvangen en volgens mij is voor de rest ook iedereen weer tevreden.


Nu op naar de envelopswap. De envelop is in huis, nu nog vullen! Dat wordt nog moeilijk want er is zoveel wat ik er wel in wil stoppen en maar zo'n beperkte ruimte.


Lief maatje heel erg bedankt voor je bol!


Groetjes Wendy

3 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Wendy,

Ik ben blij dat je zo genoten hebt van je bol. Jeetje, een longie én een paar polswarmers met de wol kunnen breien, dat had ik niet verwacht.

Het maken van je kadootjes en het samenstellen van je bol heb ik met heeeeel veel plezier gedaan. Ik heb genoten van je berichtjes op de swapblog, dankjewel daarvoor.

Gedaan met de geheimzinnigheid, vanaf nu ben ik weer gewoon Judith voor jou :o)

Dagdag,
Judith

Lizet zei

Wow, dat je dat allemaal uit die magische bol hebt weten te halen! Volop magie als je het mij vraagt. Ontzettend mooi geworden trouwens!

Olga zei

super mooi zeg! dat inspireert om ook een longie voor Jana te gaan breien, ze is uit haar huidige aan het groeien.