woensdag 3 maart 2010

FFFen wachten!

Even een laatste berichtje over de FFF. Ik ben natuurlijk nog lang niet klaar met mijn trui, maar het begin is gemaakt, ik heb alle wol ervoor gevonden, mijn breiwerk met naalden en wol en al al een keer gewassen , noodgedwongen, maar de geur is er gelukkig uit, (dat is denk ik toch het voordeel van wol)
Dus de trui is weer in de running, maar ga me nu eerst op de recycle bol storten, want die is nog lang niet klaar, de ideetjes zijn een beetje op de achtergrond geraakt.
Maar Bolmaatje, het komt goed hoor, zeker en vast!

9 opmerkingen:

Lizet zei

Geweldig dat die geur eruit is gegaan! Hier wil het ook nog niet zo met de recyclebol, al heb ik wel wat ideeen. Nu nog graag een extra dosis tijd erbij. ;-)

dordrecht zei

Ja dat gaat hier ook even een probleem worden denk ik, Jan Willem gaat straks voor twee weken naar China, Dus, nog minder tijd

Monique zei

He, dat is lachen, ik stond nog anders ingelogd, het moet dus monique zijn,

Olga zei

Fijn dat de vieze geur eruit is!
Enneuh ben ik nou paranoia of lees ik ook een hint in je bericht?
Groetjes
Olga

gnaptor zei

hmmm ook ik ben een beetje ondergesneeuwd dooor het hele insubordiknit, workshopweekend ding. Is het een idee om 2-4 weken te verlengen. De hint blogjes vliegen ook niet echt om de oren....

Zinzia zei

Voor mij goed. Ik heb wel al wat klaar. Maar de finishing touches lukken moeilijker.

Maia zei

voor mij liever niet nog later. Ik ben al bezig en nu ook tijd om er in te vliegen. Over een paar weken hier werken in huis, dus dan zal het allemaal wat moeilijker gaan.
Maar euh, wie toch klaar is, kan gewoon wel al versturen misschien?
Ik vind het niet erg om op mijn eigen bol wat te wachten hoor.

Monique zei

Dat zou voor mij wel een fijn idee zijn Tabitha, ik zou het jammer vinden om het snel af te moeten raffelen, maar inderdaad, diegene die al wel klaar zijn en het heel graag op willen sturen mogen dat van mij ook hoor.

Zinzia zei

ah, ja, mijn maatje mag gerust naar Olga sturen...