zaterdag 27 maart 2010

Daar klinkt de deurbel, het is zaterdag 5 uur............

.........Er staat een meneer met een grote doos voor mijn deur, Jan Willem komt ook net aanlopen en zegt; van wie krijg jij cadeautjes? Ja zegt die meneer, en er zit ook nog een mooie tekening op!

Ha, ik denk dat ik het wel weet, mijn magische recycle bol, jippie! En aan die leuke tekeningetjes te zien weet ik denk ik ook al van wie! Weten jullie het?
Bij het openen van de doos, kwam de lente mij tegemoet, en de paaseitjes, heerlijk, en wat een mooie kleur, echt een frisse vrolijke lente kleur

Ik heb het allemaal netjes opgestapeld, en op de salontafel staan, als een soort lente tafereeltje, waar je blij van wordt als je er naar kijkt. Met de strikte mededeling dat de kinderen er van af moeten blijven, gemeen he!Er zaten twee patroontjes bij, De Posh Wedding shrug, maar ik denk dat daar te weinig wol voor is, aangezien ik best breed geschouderd ben, Ha, Ha. dus die wordt het niet. Dan zat er het patroon Fetching bij, Hele mooie vingerloze handschoenen, die ik zeker nog eens wil maken. Maar voor deze mooie lente wol wil ik ook iets voor de lente maken, en ik denk dat het een meiden bolero wordt voor Robin, van DROPS design, Model nr Z-023-bn. Een circular shrug.
Morgen ga ik er pas aan beginnen, ik houd jullie op de hoogte met foto's van de vorderingen. Magisch bol maatje, ik weet wie je bent, al vast heel hartelijk bedankt voor deze frisse vrolijke recycle lente/paas bol, ik vind hem nu al helemaal geweldig.

5 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Monique,

Joepie, jij hebt ook je MB gekregen. Ziet er goed uit.

En ja, ik denk ook dat ik je maatje herken. Laat ik het zo zeggen, ik denk dat het inpakpapier niet het 'Dagblad van het Noorden' is ;o)

Doeg,
Judith

P.s. Een vriendin van mijn moeder (de pottenbakster van de garenhappers) zegt altijd, als zij iets in krantenpapier verpakt: 'een feestpapiertje' :o)

Zinzia zei

Wat mooi, ook groen :)


MB'tje van mij. De doos staat klaar, adres is geplakt, maar het was weekend, dus woensdag stuur ik het op.

Lizet zei

Dat ziet er erg lentefris uit. Leuk recycle idee om alles te verpakken in krantenpapier.

Anoniem zei

Nog even anoniem ;-) Joehoe wat fijn dat ie er al is!!! Mijn kleinste trapte nog een gat in het adres toen we vrijdag voor het postkantoor stonden, (mijn schuld ik had de doos onder haar voetjes in de bakfiets gezet) maar de meneer van het postkantoor verzekerde me da thet wel zou aankomen, gelukkig al zo snel!
Veel plezier!!
Groetjes!

Myrthestiek zei

Ontzettend leuk gedaan met krantenpapier. De bol ziet er geweldig uit :).