maandag 1 maart 2010

Dordrecht!Het afgelopen weekend in Dordrecht bij de insubordiknit workshop was echt geweldig leuk, en wat hebben we veel geleerd! Hieronder de wolletjes die ik gemaakt heb, niet perfect, maar goed, alle begin is moeilijk.

Groetjes, Monique (nog nagenietend van het geweldige weekend)

8 opmerkingen:

Een famke zei

Prachtig! Zo te zien heb ik iets gemist!
Je hebt al veel technieken geleerd. En met artyarn vind ik niet zozeer dat iets goed is gelukt of niet, maar meer of het mooi is of niet, supermooi allemaal! Ben benieuwd wat je er van gaat maken..
Groetjes Christien

Judith zei

Hoi Monique,

Als mede-Dordrechtganger (oh, wat wás het supergeweldigbijzonderkeileuktof) vind ik het er echt hartstikke goed uitzien. Mijn draadjes hangen nog te drogen. Ik heb best veel overtwist (in bijna alles), jouw spinsels zien er veel gebalanceerder uit. De opdracht die we kregen met de halo's en twists, die is bij mij wel helemaal in balans, ben ik zo trots op :o)

Ik was om 8 uur op het station bij mijn zus (in de auto bij Pimmie met Rachel en Aimée nog zo veel lol gehad en heerlijk zitten nagenieten). Met mijn zus en zwager heb ik nog tot 1 uur zitten kletsen (zó stom, want we waren alledrie zó moe en dan toch maar niet naar bed gaan...) en vanmorgen heeeeeeel vroeg kwam Djerry bij me, met een hevige astma-aanval. Leo (de lieverd) heeft ons opgehaald, het was zo fijn om niet met het OV naar huis te moeten met zo'n zieke Djerry (reuzebenauwd, hoesten en net-niet-net-wel-overgeven door dat hoesten).

En nu ben ik vooral moe, heeeeeeeel erg moe. Maar ik heb zo fantastisch genoten van alles. Ik geloof dat dit één van de leukste dingen is die ik in mijn leven heb gedaan (en je weet hoe een leuk leven ik heb :o). Het afgelopen weekend staat zeker in het rijtje 'onvergetelijke gebeurtenissen'(en ja, het wolweekend staat daar ook bij :o).

Doeg,
Judith, nog helemaal dizzy van al het spinnen...

heleen zei

Wat gaaf allemaal! het klinkt inderdaad helemaal fantastisch. Ik ben ook benieuwd hoe Jacey was. Als ik haar blog zo lees: een tof gek mens. Past natuurlijk ook helemaal bij haar art yarn.
Judith, jij (en de anderen!) plaatst zeker toch ook nog wel een foto??

heleen zei

En Judith, beterschap voor Djerry!!

gnaptor zei

het was AMAAAAAAAAAAAAAAAZING! Echt wat heb ik genoten zeg. Ik kan er maar niet over uit. Mensen die er naar vragen die zijn wel 30 minuten zoet met mn verhalen. En jacey is lief! Wat een geweldig inspirerend mens is dat. "I totally google myself" zegt genoeg :)
Volgend jaar weer, want ze gaat haar workshop aanpassen:-)
Ik heb het idee dat ik veel minder gesponnen heb, maar heel veel zit nog op klossen bij mij en wil ik nog afspinnen.!

beterschap voor t mannetje judith~!

Monique zei

Nou, Judith, bij mij zag het er voor het warme bad ook heel oversponnen uit hoor, maar na het bad ziet het er veel beter uit, ik heb het ook zo laten drogen zonder gewicht, zoals Jacey vertelde.

Heel veel beterschap met Djerry, en ik hoefde ook niet zo ver te reizen als jullie, maar in mijn hoofd zat ik ook vol van het spinnen en de indrukken, en vooral, hoe geweldig Jacey zelf was. Wat Tabitha zegt, heel lief en rustig en duidelijk.

Ben ook erg benieuwd naar jullie eindresultaat.

Myrthestiek zei

Prachtige wolletjes!

Ute - Socksstreet :o) zei

hi :)

I think, you were my neighbour. Your beehieves and the other yarns too, look sooooooooooooo great. I had to look for my beehieves =)

Ute mit vielen grotjes (?) sagt Ihr so