zondag 28 maart 2010

De lente in mijn huis!

Ik Ben begonnen met breien, het wordt dus een shrug maar dan voor Daantje, Robin wilde het niet. (gelukkig heb ik twee dochters) Het ziet er echt heel lente achtig uit met deze mooie wol, Merino lamswol ongetwijnd van Sokssawat.Het eerste pakje wat ik open mocht maken was voor ons allemaal, heerlijke chocolade paas lollies. Het is moeilijk, maar we gaan ze bewaren tot Pasen!Het tweede pakje, is voor een kille lente dag! Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het een leuke armband is. Ziet er in ieder geval geweldig leuk uit om rond je pols te dragen.Het derde pakje, was te groot voor in de bol, die lag er dus naast, maar dat was echt een verrassing, zo leuk gemaakt, misschien wel niet gerecycled, maar wel heel erg leuk maatje, geweldig bedankt, hij hangt voor het raam, zodat iedereen hem kan zien.Het vierde pakje heb ik ondertussen ook al uitgepakt, hele mooie kralen, die ik zeker ergens voor ga gebruiken, ze komen nog een keer op de foto hoor, maar was deze net vergeten. Echt mijn kleurtjes.
Maatje ik geniet echt van je bol, en ga vanavond nog even verder hoor!

Oh, ja, terwijl ik aan het breien was zaten Rik en Daan te prikvilten. Eigenlijk voor het eerst dat ze het wilden proberen. Het zat nog bij een vorige swap, van mijn magische DOOS! Als mijn vorige maatje nog meeleest? ze vinden het helemaal geweldig, en Daan heeft maar een pleister nodig gehad!

Hier de resultaten!

4 opmerkingen:

heleen zei

Jeee, wat leuk allemaal wat jij al hebt mogen uitpakken! En die wol breit super leuk op!
Leuk ook de prikviltresultaten van je telgen. Moet ik ook weer eens gaan doen.

Myrthestiek zei

Leuk wat er al allemaal uit is komen rollen!

De kleuren van de wol zijn echt prachtig.

Maia zei

Leuke viltsels!!
En hele mooie wol en zo'n paakrans zou ik ook wel willen, haha, mijn paasversieringsplannen komen hier weer niet van de grond ;-)
Chocolade sparen, moeilijk!!
Benieuwd naar de rest van je bol!!

Anoniem zei

Ah zelfs al nog een bericht! wat leuk!
Fijn dat je het allemaal zo leuk vind, dat is altijd wel spannend natuurlijk!
Ik ben benieuwd naar de shrug!