donderdag 28 januari 2010

Gestaag...

Langzaam maar zeker komt er ook aan deze bol een eind. Mijn maatje heeft zich heerlijk ingeleefd in mijn lievelingskleuren:
...groen en oranje, dat is wel duidelijk, toch? Mooie lontwol in drie kleurtjes en een oranje rolmaat. Voor dochterlief zat er nog een gekko-magneet bij, foto volgt binnenkort bij het laatste overzicht.

En verder nog: een (zelfgemaakte?) stempel van hout, in een oranje tasje, groene knoopjes en een zakje met zaadjes voor in de tuin: siererwt, goudsbloem en (hoe toepasselijk) kaardebol.


De colmuts is inmiddels af en er is nog één pakje af te rollen. Het kadootje denk ik aan vorm en gewicht te herkennen als chocola. Maar over de naam die er waarschijnlijk dan ook bij zit, heb ik echt nog geen idee.

Ik heb nog geen bestemming voor het restje garen, dus ik denk dat het toch maar verder ga afrollen op zoek naar die naam. Het restje garen doe ik dan bij de andere restjes BFL, wachtend op een volgende wolbroek-project.

Lief (nog steeds anoniem) bolmaatje: ik geniet hier nog volop van de mooie dingen en vrolijke kleuren.

3 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Spannend nog dus :-).
We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat van de colmuts.

Prachtige kado's zijn er uit komen rollen!

Anoniem zei

Keuk dat je nog zo geniet van de magische bol.
Het laatste eindje kun je het best afrollen op zoek naar het cadeautje want de naam zit er niet in. (gewoon vergeten)
Maarre was jij niet goed in uitpuzzelen of vergis ik me nou?

O, een plaatje van de col zie ik natuurlijk ook nog graag, ik wil hem zelf ook maken.

Groetjes van je bolmaat.......Annette

Monique zei

Geweldig mooie kleuren, die doen het bij mij ook erg goed. Ik ben ook erg benieuwd naar de colmuts op jouw hoofd, ha ha!
Leuke cadeautjes heeft je bolmaatje er in gedaan. En met goudsbloemen kun je ook natuurlijk verven. siererwt weet ik niet.
Het oranje tasje vind ik ook erg mooi.