woensdag 27 januari 2010

En...af!Allereerst een foto van Nina met haar paard ;-)
(ik kreeg hem niet onderaan)
overigens heeft ze de elastiekjes uit de vorige bol van Jon in haar haar!


Deze jurk is gebreid van de magische bolwol...en helaas niet met staand model, want hij is zo mooi wijd! Het duurde lan, echt lang, maar ik ben er zo blij mee, de kleuren van de wol zijn zo super, en ze kan deze jurk nog wel een jaar aan denk ik.
Jammer wel als het af is..dan is ook alles uitgepakt, er rolden echt schatten uit. Zoals een heel mooi truitje wat -wees gerust Wendy- precies past en Jana echt heel mooi staat, ze draagt hem vaak!
En een muts die Jana het beste past, ik heb er nog een knoopje aangemaakt en hij sluit echt perfect om haar hoofd, ik ben wel benieuwd welk patroon het is. Ook erg mooie wol trouwens en heel zacht!
Er zat ook nog bodylotion en douchegel van de bodyshop in, en al heel handig gebleken mini plakkertjes om te markeren waar je in je patroon bent gebleven.
En nog een stuk bio pure chocola met sinaasappel, hmmm op! En een super schattig blikje met laurier dropjes.
Nina speelt dagelijks met het portomonneetje wat we samen hebben gemaakt, het tasje is nog niet af want ze wil het graag zelf doen maar vind het naaien nog wel moeilijk en het duurt zolang zegt ze ;-)) Maar dat komt wel, af en toe een stukje.
Kortom echt een heel erge superbol met prachtige kadootjes, en zoveel zelfgemaakt, wauw!!
Lieve Wendy echt heel heel heel erg bedankt, sorry dat je lang moest wachten op mijn laatste bericht, ik dacht steeds..ik maak morgen het jurkje af en dan blog ik, ik maak morgen het jurkje af en dan blog ik, ik maak morgen het jurkje af en dan blog ik...


5 opmerkingen:

heleen zei

Wat een S U P E R mooie jurk is dat !!!! Echt helemaal te gek! Als Noemi nou eens gaat lopen, kan ik ook zo'n jukr voor haar maken. Bilschuiven met jurk gaat niet zo makkelijk... En wat een prachtige kadoos zaten er in je bol! Chapeau Wendy!
En natuurlijk zijn je meisjes het mooiste van allemaal! Jana met die mooie rode haren; ik had ook gehoop op een roodharige dochter (mijn moeder was ook roodharig), maar nee hoor.

groetjes heleen (die totaal niet klaagt hoor over haar meidjes)

heleen zei

O ja en die sokken (of zijn het soksloffen) van Jana, zelf gemaakt? Erug leuk!

Monique zei

Geweldig wat een mooie jurk is dat zeg. soms ben ik nog wel eens jaloers op jullie met die kleine hummeltjes, de gewoon aanhebben wat jij ze aantrekt. Hier hebben ze al echt een eigen wil wat kleding betreft, alleen de oudste hier wil nog wel eens iets zelf gebreids aan. Inderdaad wendy heeft hier heel goed haar best gedaan, leuk hoor.

Myrthestiek zei

Wat een verwennerij uit die bol zeg.
En je hebt een fantastische jurk gemaakt voor je meisje. Prachtig!!

Wendy zei

Wauw, wat is die jurk mooi geworden zeg! Dat ik dat geverfd heb :D:D Ben blij dat Jana het vestje past en dat ze hem aanwil. Amelie begint te gillen zodra wol haar huid raakt en heeft het dus maar een paar keer aangehad. Het mutsje is een model van Elizabeth Zimmerman en de wol is feltro van Lana Grossa (dus wel oppassen met het wassen want het vilt als een tierelier). Ben blij dat het allemaal goed ontvangen is en vond het superleuk om voor jou een bol te maken!
Liefs Wendy