dinsdag 11 januari 2011

Eindelijk een verslag!

Sorry maatje, je hebt er lang op moeten wachten. Had niets te maken met je prachtige pakket. We hadden nogal wat perikelen de afgelopen weken en dat is killing voor de creativiteit. Maar het nieuwe jaar weer de wol opgepakt en verder met genieten. Foto's laden binnen blogger vind ik lastig (mijn dommigheid) maar ze komen nooit in de juiste volgorde, dus laat ik met de topper beginnen. Een heel lief spencertje voor mij. Zit als gegoten. Ik zal nog eens een foto maken wanneer ik hem draag want dat is wel de moeite waard.

 De lontwol is prachtig, en ja helemaal mijn kleur! Helaas is mijn spinnewiel momenteel stuk dus eerst alleen maar naar kijken, maar dat komt vanzelf!
 De wol zat vol met leuke pakjes, heerlijke thee, sterretjes, spelletjes voor de kinderen en een prachtige ketting die ik al veel gedragen heb.
 De patronen bewaar ik want allemaal patronen die ik vast nog eens ga maken.
 Het verhaal van Tigo hebben we al vaak gelezen, de kinderen vragen er vaak om. Boeken vind ik zowiezo altijd heerlijk om te krijgen, en de kinderen ook!
 En dan mijn (tweede) project:
 Naar een patroon uit het mapje 'Invictus' Het is een heerlijk patroon, weinig denkwerk, geweldig resultaat, ja daar hou ik van! Hij ligt nog te blokken, kan niet wachten tot ik hem kan dragen!
 ooh ja en nog de maillot voor Sterre, hij wordt al veel gedragen en dat moet ook want ze zal hem niet lang meer passen, en nee we dansen hier niet elke dag op de tafel ( en ja ik kan maar moeilijk afscheid nemen van mijn boom)
Lief maatje,  ik heb onwijs genoten  van deze magische bol! Ik heb het nog even kunnen rekken, maar het is nu toch echt voorbij!  -X- Dankjewel!

3 opmerkingen:

maia zei

ooh, die invictus zie ik ook wel zitten!
wat is Sterre al groot!
benieuwd naar een foto van jou in het hesje en het patroon, ziet er ook heel knap uit.
Onze boom staat ook nog hoor, soms tot eind januari ;-)
De kinderen zouden hem wel het hele jaar laten staan.

heleen zei

Wooooow! Wat een prachtige sjaal is dat! Die kleuren combi vind ik helemaal te gek (sorry voor mijn taal gebruik, is nogal '90, 'k wordt oud.....). Prachtig hoor. En dat hesje is ook super. Tabitha, is dat niet het zelfde patroon als jou paarse hesje? Ik hoop nog steeds op een patroon, of in elk geval wat meer aanwijzingen (bedel).
Prachtige kado's ook!
Onze boom gaat vlak na driekoning het huis uit. Hij staat nu in de garage te acclimatiseren om de tuin in te gaan. Hopelijk gaat ie niet dood.

Monique zei

Gezellig toch met die boom, het is dat Robin zo jarig is, anders had hij hier ook nog gestaan. Het is nu weer wat ruimer zonder boom.
Maar wat een geweldige sjaal, echt heel mooi, ga ik ook nog een keer maken. Het hesje vind ik ook erg mooi.
Leuke cadeautjes. Zo te zien inderdaad een geweldige bol.