dinsdag 11 januari 2011

Een mooi einde en een terugblikje naar vorige swaps en WWWW 2009

Jawel, ik ben er helemaal doorheen. Een klein beetje wol is wat me nog rest, altijd handig om nog eens te gebruiken voor gaten die zouden kunnen vallen.
Had ik al gezegd dat de wol zo prachtig van kleur is? En dat deze heerlijk breit? Het tweede paar sokken, voor Dorrit, ziet er zo uit:

En we vonden nog een paar lieve schapen meer...

Het allerlaatste kado is echt helemaal geweldig. Ik heb er dan een tweetal foto's van gemaakt, maar ze laten niet echt zien hoe mooi de tas in werkelijkheid is.


In het echt dus veel en veel mooier. De foto laat niet echt zien dat hetzelfde gepunnikte koord van het spiraal ook door de handvatten heen geregen is. En je ziet ook niet dat hetzelfde stukje koord terugkomt aan de binnenkant van de tas en voorzien is van een sleutelhanger (of schaarhanger of wat voor handige hanger dan ook) eraan. Of dat de tas voorzien is van heel veel vakken, al dan niet met rits. Of de met kralen afgewerkte ritssluiting. Of... of... Kortom, een heerlijke tas om te gebruiken, een tas die mijn dochter actief geprobeerd heeft om in te pikken, maar die ze dus niet krijgt.

Judith, ontzettend bedankt voor deze geweldige Magische Bol en alle herinneringen die ik nog lang zal kunnen koesteren.

Dan even iets heel anders... niet helemaal anders. In vorige swaps heb ik een rozige BFL lontwol gekregen van Tessa en een blauwe merino lontwol van Jon. Tijdens het WWWW 2009 was er 'Tante Ria' van Annette en nog een aantal lontwolletjes van diverse sponsors. Ik heb wat gesponnen, wat met elkaar getwijnd en van dat alles een vestje gemaakt.

De knopen zijn uitgezocht door Dorrit. Wie zegt immers dat alle knopen hetzelfde moeten zijn als je er zoveel leuk vindt?

4 opmerkingen:

maia zei

hele mooie spullen! ik ben ook meteen verliefd op het schapekommetje en het giletje van Dorrit!
helaas niet veel breitijd gehad de laatste dagen, ik schiet dus niet zo op momenteel.

Een famke zei

Nog een paar sokken! Prachtig en volgens mij herken ik daar een geruild wolletje!
Dat vestje is echt heeel mooi, het staat Dorrit erg prachtig!

heleen zei

Mooi geworden Lizet! En ik geef je gelijk dat je die tas niet aan je dametje afstaat!
Wat leuk om al die wolletjes bij elkaar te zien in dat vestje. Ik heb ook zoiets op het oog voor de wol van de batt swap van tijdens het wwww, maar dan als schouderstuk voor een vest of trui voor me myself and I.

Monique zei

Geweldig leuk die extra paar sokken voor Dorrit, en dat vestje daar ben ik helemaal weg van. Grappig accent die verschillende knopen.
Die tas moeten we dus nog een keer in het echt bewonderen, hij klinkt heel erg mooi, en ziet er nu ook al mooi uit.
Wie weet zien we al dat moois bij de volgende WWWW