dinsdag 2 april 2013

De deurbel affaire

Na dagenlang mijn pakket te zien staan bij de buurvrouw in de gang, kwam ik haar dan eindelijk tegen bij de brievenbus. Direct meegelopen om het op te halen en oh oh oh wat mooi allemaal. Allereerst zat er een prachtige sjaal in, volgens mij is het een wingspan maar dat weet ik niet zeker. Hij is in ieder geval alleen voor de foto van mijn nek gekomen, hij draagt heerlijk!

Verder zat er een prachtige streng BFL lontwol in, in precies mijn kleuren, dat wordt een genot om te spinnen.

Ook zaten er drie strengen handgesponnen wol in, ik weet nog niet wat ik er van ga maken, maar waarschijnlijk iets col-achtigs.
 De rest is direct op de paastafel gezet, een heerlijk geurende kaars, een superleuk gemaakt kippetje en twee  spring eieren om te beschilderen, die zijn al ergens onder gehupst nadat ze gelijk in beslag zijn genomen.
Tessa, heel erg bedankt voor dit prachtige pakket! Het was een waar genot en ik geniet dagelijks van de sjaal, hij is echt schitterend. Zo leuk dat je kleuren hebt uitgekozen die ik zelf nooit zou durven kiezen maar waarvan ik dus van iedereen complimenten krijg!

Groetjes Wendy

5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Heerlijk te horen dat alles in de smaak valt.

De sjaal is idd een wingspan. Je gaf in het verleden aan dat je wel van allerlei kleuren hield, dus ik durfde deze combi wel aan =).

Veel plezier met alles.

Monique zei

Waanzinnig pakket, die wingspan, super, en dan die geverfde wol, en nog eens gesponnen wol! Geen wonder dat de buurvrouw dit eigenlijk wel voor haarzelf wilde houden. Misschien had ze een derde oog die wist wat er in de doos zat.

LIEF monster zei

Ik ben dol op kleuren, maar op de een of andere manier zijn ze vooral om me heen en niet in mijn kleding. Tot nu dus, want op mijn antraciet grijze jas is deze sjaal echt fantastisch en heerlijk warm zo met de laatste koude dagen!

Lizet zei

Haha, er zit dus nog een heel verhaal achter de ontvangst van dit pakket.

Mooie inhoud, de kleuren van de lontwol zijn echt schitterend!

Een famke zei

Wauw, die gesponnen wol ook! errug tof!