donderdag 11 april 2013

Ik kreeg een heel leuk pakketje, niet in de bus of aan de deur maar op de tuintafel. De TNTpost-man had het daar achtergelaten toen we niet thuis waren. Nogal bijzonder want ik ken geen een Belgische pakjesbezorger die dat doet, deze meneer is een Nederlander.............

Maar goed de inhoud:


De chocoladekuikens waren al op voor je "piep"kon zeggen...................Ja, daar dus in verdwenen.


Heel mooie, zachte, handgesponnen BFL. Zo'n 400 meter, getwijnd met een naaigarentje. Ik weet nog niet wat 't gaat worden, ik kan er ook nog een tijdje over nadenken want ik heb een tennisarm en kan een tijdje niet (lees: minder) breien.


Verder kregen we magnetische snorren 


en daar werden we heel blij (en melig) van.Een zak vol knijper-vogeltjes. Ik kan er nog maar een paar vinden, ik moet eens onder het bed van onze derde zoon gaan kijken............Een heel bijzonder lampje; bestaande uit een pingpong balletje, sprieten, ijzerdraad, een knijper en een batterij. Ik ben er nog niet uit hoe ik hem moet laten staan maar dat vind ik nog wel uit. Hij brand rood en is erg leuk.Een prachtig geverfde lont, fijn!! (Wall-E vond ik in de tuin)Er zat ook een gebreid mandje in, gebreid van art-yarn met uitstekende lokken. De jongens staken daar de gewassen vacht in die erin zat om de boel op zijn plaats te houden en doopten het geheel "de octopus" Ik heb nog geen foto van het mandje maar wel van de vacht . Ik spin 'm zo, zonder kaarden. 
Stiekem, want met die elleboog mag ik eigenlijk ook niet spinnen.

(schaapje is gemaakt door Luc van andere wol)

Dank je wel, maatje voor het verwenpakket.

Enne.. de gekaarde wol die jij ontving in jouw doos was bedoeld als vulling; het zit vol met "nepps", je kùnt het natuurlijk wel spinnen als een onregelmatig garen.

4 opmerkingen:

gnaptor zei

ha maatje,
Ik was helemaal vergeten om er een kaartje bij te doen, dus ik ga mezelf hier maar kenbaar maken :-) Het pingpongballetje van het lampje was door mijn kinderen al van een patroon voorzien, maar je kan natuurlijk ook een ander pingpongetje beprikken. Ik vond het wel heel grappig dat jij mijn maatje was en vice versa!

doeg!
tabitha

heleen zei

Wat een leuke kado's zeg! Ik ben wel benieuwd of Tabitha ook een linkje naar een DIY van dat lampje heeft. Wat een leuk ding!
Wat balen van die tenniselleboog! Ik heb er ook een die sinds 10 jaar telkens terugkomt. Sinds vorige winter ook bij het breien. Ik heb sinds een paar maanden een band die ik net onder mijn elleboog doe als ik ga breien en dat helpt heel goed. Hij geeft druk op de spieren van de onderarm, waardoor de geïrriteerde peesaanhechting ontzien wordt. Ik heb heb voor mezelf besteld bij de apotheek waar ik werk . Hij is van het merk Thuasne. Zoiets is bij jullie vast ook te koop.

Madame Mouton zei

Ik heb eigenlijk geen last tijdens het breien of spinnen maar vooral daarna. Het is mijn rechterarm (ik ben linkshandig) dus in het dagelijks leven gaat het nog wel. Er moet alleen geen kind aan die arm gaan handen....auw! Ik zal eens kijken of zo'n band te krijgen is, ik had zelf ook al aan zoiets gedacht..

Monique zei

Ook zo'n leuk pakket! En dat pingpongballetjes lampje, wat grappig.
De witte wol zit ook wel op een heel mooi tolletje!
De kleur van de beide wolletjes past ook zeer goed bij jouw en je jongens.