woensdag 7 maart 2012

Deirdre? Toch maar niet.

Terwijl ik echt al een heel eind was met de sjaal, begon het me steeds meer tegen te staan. Hoe het uitpakte dan, dat heeft niets te maken met het garen waar mee gebreid werd. Gisteravond heb ik het besluit genomen om alles uit te gaan halen en opnieuw op zoek te gaan naar een 'recept'. Beter dat dan een sjaal afmaken die waarschijnlijk niet wordt gedragen. Dat is pas zonde van al het werk.
Ondertussen zijn er nog wel wat dingetjes uitgepakt, een tikje geholpen door D. uiteraard. :-)
Hier is Deirdre nog te zien, onder de verpakking van onder andere een heerlijke reep chocola. Mijn maatje heeft alle kadootjes voorzien van een persoonlijk briefje en deze chocola mocht ik, heerlijk egoistisch, met niemand delen.
Verder nog Weleda handcreme, heerlijk. Handcreme vliegt er hier doorheen namelijk.

Mijn maatje is behoorlijk actief geweest door allerlei persoonlijke wollige zaken voor me te breien. Nu heb ik ook een prachtige Easy Moebius Cowl aan mijn verzameling toe mogen voegen.

En verder heeft ze ervoor gezorgd dat mijn stash nog wat groter is geworden. Daar hou ik wel van, echt waar.
Bovenaan een wolletje gekocht in Inverness, 100% North Ronaldsay Wool. Mogelijk wordt dat inderdaad een paar wanten, nog even over denken. De onderste streng is een Aran, geverfd door Tucana. Mijn maatje suggereert om deze te verwerken in een muts en een paar wanten voor D en dat zou het zomaar best eens kunnen worden.

Nog niet alles is uitgepakt, maar wat ben ik al tot in de grond verwend! Ontzettend bedankt maatje!

5 opmerkingen:

Zinzia zei

jij bent verwend :)

Anoniem zei

Nog meer mooie wol, yummy!!
Zouden alle bollen nu onderweg zijn?

Monique zei

In een woord " WAUW"!
Wat een heerlijke wolletjes komen er uit jouw bol gerold, om over de chocolade en de handcreme nog maar niet te spreken.

Myrthestiek zei

Jammer dat de shawl niet DE shawl werd. Dapper om het helemaal uit te trekken :).

Heerlijke verwennerij, die kado's.

heleen zei

Mooi hoor en die wol vindt vast zijn bestemming wel.