donderdag 21 juli 2011

allez, voor de ongeduldigen :)

werk, kinderen, vakantie en ziekte hebben mijn leven overgenomen. Ik slaag er niet in foto's te trekken, ook niet van de FO's
Maar hier alvast de foto's van de swap. Die sparkling dingen en die armbandjes (denk ik toch) zijn al ergens in gebruik genomen.


Voor het zakje zoek ik nog een bestemming, want het is mooi, maar als handwerkzakje niet geschikt. Ik was aan het denken om dit in mijn handtas te steken als boodschappentasje. Zou het sterk genoeg zijn, denk je?
De wol gaat gesponnen worden, al dan niet eerst met andere wol gekaard. Op het moment doe ik brainless breien, want mijn kop zit vol van de spruw en de keelontsteking (man, spruw, ik snap nu waarom die baby'tjes niet drinken)

3 opmerkingen:

atelierbkh zei

jep hier ook spruw.... en drinken... nee daar heeft meneertje ook weinig zin in:( te zien in zijn gewicht helaas, nu naast voeden ook kolven om dat als bijvoeding te geven, gaat aardig.


Groetjes Bianca

atelierbkh zei

hey christel,
ik weet niet wat jij gekregen hebt tegen de spruw, maar wij hebben inmiddels ontdekt dat koudgeperste biologische kokosolie erg goed werkt, Ethan is er vanaf en mijn tepels ook:) we gaan nog wel even verder met behandelen, maar het werkt erg snel en effectief.

overigens mooie dingetjes in je envelop:)!


Groetjes Bianca

Monique zei

Mooie enveloppe inhoud hoor. Ik zou zeggen lekker maskertje op je gezicht en lekker uitrusten.