maandag 4 juli 2011

en daar is ie dan: het fotoverslag van mijn vlop. Wat een geweldig pakket weer Heleen. Ik kreeg het pakket terwijl ik bezig was met het verjaardagsfeestje van Fae. 6 meiden stonden om me heen te ooooo en te aaaaaaaaahen. Vooral je boekje met omslag werd bewonderd. "Heeft u dat gemaakt???" Nee een vriendin ui Frankrijk. oooooooooooooooooooo, dat is bijzonder!!

Deze heerlijke chocolade is natuurlijk al op!


DE sjaal. Ik vond hem al zo super mooi en nou is ie van mij, jipie! Hij prikt wel een klein beetje, is het ook mohair? Ik zit eraan te denken om een hele mooie zwierige jurk voor fae te breien of naaien en deze dan als ruffels eraan te zetten. Lijkt me ook super mooi!
 En deze dan! Zo mooi passend bij de tas die ik al eerder van heleen kreeg. Man wat voel ik me een bofkont. Echt Heleen start dat webshopje van je, ik heb al tal van klanten die ik zo naar je door kan sturen! Echt waar, maak een serie, geef me wat kaartjes en je webshop zal lopen als een trein!
 Dan nog een mooie streng eigengesponnen wol. Ik zit eraan te denken om nog te vilten in de wasmachine en er een etui van de breien of op de knitters loom te weven. Hij is snoepig he!

En tot slot voor de moestuin: zaadjes. Heerlijk

dankje dankjewel Heleen. Het is echt weer een super pakket!5 opmerkingen:

Madame Mouton zei

Geweldig mooi envelop, Tabitha.

Nu mis ik alleen Christel nog, klopt dat?

X Annette

Monique zei

Super! wat leuk dat boekje. de wol, en het sjaaltje.
Heleen, je moet echt dat webwinkeltje beginnen hoor.

Zinzia zei

geduld, madame mouton, geduld :)

Maia zei

mooi allemaal!!
inderdaad heleen, gewoon beginnen met dat winkeltje!

heleen zei

Fijn dat je het zo mooi vindt! En wat een goed idee voor de sjaal, het is inderdaad mohair en ik vond het ook een beetje prikken....
Dat websjopje komt misschien nog wel een keer. Ik wil het, maar ben niet zo goed in de organiserende kant.