maandag 19 december 2011

WWWW 2011

Jammer dat het WWWW 2011 weer achter de rug is, maar hij was super gezellig.
Hier de mooie Goodie bag gemaakt door Tabitha, met daar voor de gekaarde bat, van de bat swap, hij is geweldig mooi geworden.


De tas was weer bomvol gevuld met geweldig mooie spullen, iedereen heeft weer flink zijn best gedaan.


Dan zijn dit de witte olifanten waarmee ik naar huis mocht, handgemaakt tasje met een bolletje sokkenwol, en fantastisch leuke pannen lapjes, Bedankt Judith en Maia! (Gelukkig had ik niet de prik YAK wol, of het knuffel konijn!!)


Hier de prachtige loterij prijsjes, die ik mee mocht nemen, een geweldig leuk kinder sokkenpatroon van http://www.moonwise.nl/, en een zakje met mini batts van http://www.dutchwooldiva.nl/store/, super bedankt!

Het WWWW 2011 was weer een geslaagd weekend, er werd gesponnen, gebreid, gehaakt, geloot, geruild, en vooral veel gelachen. De loterij was geweldig en de goodie bags waren weer goed gevuld, mede dankzij de sponsering van de volgende grote en kleine bedrijfjes, webwinkeltjes;
http://www.wolboerderij.nl/
http://lowlandslegacy.webklik.nl/page/welkom
http://www.textielwerk.com/
http://www.wolhandjes.nl/
http://www.moonwise.nl/
http://www.meervilt.nl/
http://www.dutchwooldiva.nl/store/
http://www.knittedknots.com/
http://www.wollyhood.nl/
http://www.yarnissima.com/
http://www.wolmetverve.nl/
en
http://cloud-chaser.blogspot.com/

Allemaal Bedankt

3 opmerkingen:

Zinzia zei

Dat is al handig, dat lijstje ;)

heleen zei

dat ziet er fantastisch uit! Wat leuk die tas Tab en ik denk ook direct Maia's bijdrage te herkennen (naald dikte meter?)

heleen (jaloers!)

Monique zei

Ja, helemaal goed gegokt! En als je zag wat hij nog meer gemaakt had, een wolhaspel, ook zo geweldig knap, die zat bij de witte olifanten.