maandag 3 mei 2010

Nog 36 gram over....

....van mijn 300 gram super wol, gekregen van Annette, die verfgodin.
De eerste 204 gram gingen op in mijn Hew, waarvan jullie nog de foto's in geblokte staat te goed hadden:En afgelopen weekend kwamen deze beauties van samen 60 gram van de rondbreinaald rollen:


De Humanity wanten, voor als het over nog heeeeel lang weer koud wordt.
Tijdens het breien kwamen de laatste twee pakjes uit de bol los........... nou ja laat ik toch maar heel eerlijk zijn: het laatste pakjesnummertje zat op 2 meter na het afhechten van de laatste want. Een heel klein beetje valsgespeelt heb ik dus. Maar ja, dat laaste pakjes had een vorm die ik niet kon weerstaan, die van een chocoladereep. Tja, wie kan dat wel weerstaan?


En wat ik daarvoor uitpakte laat zien dat de verfkunsten van Annette al fenomenaal waren bij een van haar eerste pogingen: sokkenwol die ze (ik citeer): langgeleden eens geverft heeft. Jummie! En dat vindt Gilles ook, dus misschien wordend at wel sokken voor hem.


Ik heb dus nog 36 gram wol over en ik heb het patroon van de Kiddie Cadet uitgeprint. Samen met een bijpassend wolletje zal dat een super leuke pet worden voor een van de meidjes hier. Mathilde wilde er wel zoeen! Die hebben jullie dus nog tegoed, maar voor dat al te lang gaat duren, nu alvast het belangrijkste:

ANNETTE BEDANKT!

7 opmerkingen:

Lizet zei

Wat een superbol was dat zeg! En wat heb je er een leuke dingen mee kunnen breien.

Annette zei

Graag gedaan, Heleen.

Ik voelde me nogal schuldig over dat laatste bolletje wanr dat is nogal stoffig, zoalng ligtie er al.

Je gekochte bolletje is vandaag op de bus gegaan trouwens.

Groetjes

Annette zei

En typen met een onrustig kind op de arm gaat ook al niet.

Myrthestiek zei

Wat een schitterende bol was dat. En wat een prachtige foto's heb je gemaakt van jezelf met Hew.

heleen zei

Geen stofje opgemerkt hoor!

Olga zei

Hij is prachtig je hew, ook al zo'n superbol!

Monique zei

Leuke dingen allemaal zeg, de Hew staat je erg mooi, de wanten vind ik helemaal geweldig, die ga ik hier vast ook een keer maken. De sokkenwol, geweldig die kleur, helemaal "mij". Wat maakt dat beetje stof nu uit, dat spoelt er in het water wel weer af.