woensdag 14 oktober 2009

Er was twijfel of ik wel dun kon spinnen..... ;-)dat was dus de uitdaging. En omdat sokken het thema van het wwww is geworden besloot ik de waanzinnig mooi geverfde wol van annette te spinnen en te twijnen met bamboe tot sokkenwol. Ik vind het super gelukt.... maar veel te mooi voor sokken!13 opmerkingen:

Maia zei

Prachtig! Misschien eerder iets voor een omslagdoek of een sjaal?
Zou je heel mooi staan alleszinds.

Judith zei

Potverpielekes, dat is mooi geworden! Mon compliments.

Goh, dat zit je wel hoog hè, dat mén dacht dat jij niet dun kunt spinnen. Maar, voor iedereen die daaraan durfde twijfelen, heb je hierbij het bewijs geleverd hoor. Jij kunt dat best, dun spinnen :o)

Doeg,
Judith, die in het weekend wel een opmerking over dik en dun spinnen heeft gemaakt, maar het niet had over niet kúnnen van het één of ander, maar over het in je vingers hebben van een bepaalde dikte, een soort ideale draad, die je zonder veel moeite spint en waar je vaak automatisch bij terugkomt. Een andere dikte spinnen kán best, maar daar moet je meer moeite voor doen, meer bewust spinnen. Art Yarns spinnen komt sowieso meer op techniek aan, vind ik. Dat is niet iets wat je zómaar eventjes doet. Althans ík niet :o)

Anoniem zei

oei oei oei wat MOOOOOIIIII!!!!!

die kleuren, super!

Lizet zei

Mooi resultaat! Ik ben benieuwd wat je er anders van gaat maken dan sokken!

Monique zei

Tjeeee, Tabitha wat geweldig mooi! En zo mooi dun, inderdaad sonde om daar sokken van te breien. Misschien een mooie lace sjaal. Ik ben heel erg benieuwd wat het worden gaat.

Karlijn zei

Gaaf. Dat ziet er echt lekker uit.

Judith zei

Hoi Tabitha,

Aangestoken door jouw spinnen, ben ik vanavond achter mijn Roosje gekropen. Ik had sinds het wolweekend niet meer gesponnen, idioot hè? Heel veel gebreid en geprikvilt en gemagischebold en gesambalgemaakt en zo, maar geen meter gesponnen. Het voelt zoooooo lekker om de wol weer door mijn handen te voelen gaan en een gekleurd draadje te toveren. Bedankt dat je mij het zetje hebt gegeven dat ik blijkbaar nodig had (je zou het ook een schop onder mijn kont kunnen noemen ;o)

Doeg,
Judith

Myrthestiek zei

o wauw geweldig !!!!

gnaptor zei

het was een grapje he judith!!! :-) En goed om te horen dat je weer aan t spinnen ben. Ik ga NU achter die computer vandaan en even zitten. over ruim een week weer tentamens!

Christel zei

Echt schoon :)

Heb je die bamboo ook gesponnen?

heleen zei

Prachtig Tabitha!! Ben erg benieuwd wat je ervan gaat maken. Geen dropped stitch scarve denk ik he? ;-D

E sther zei

Wat een gave wol zeg!

Ideaal voor een mooie omslagdoek, sjaal, stola of een ponchootje?

gnaptor zei

yep bamboe is ook gesponnen, daadoor werd de getwijnde draad wel weer wat dikker. heeeeel strak dun bamboe spinnen is weer iets minder mn ding :-)