vrijdag 24 februari 2012

Maart, alles nog lang niet in kaart!

Ha, ik heb wat foto's durven maken. Als stok achter de deur. Het moet er eind maart echt anders en veel opgeruimder uitzien.
Nu kan ik er letterlijk en figuurlijk mijn kontje niet keren!4 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Dapper; de foto's plaatsen :-).
Ik wou dat ik een rommelhoek had ervoor. Nu ligt een gedeelte in de slaapkamer en een gedeelte in de kamer. Gewoon omdat er geen aparte ruimte voor is.

Madame Mouton zei

Leuk, de voorraad van een ander bekijken. Welke spinnewielen zijn dat?? Dat voorst (grotere) ziet er prachtig uit.
Er ligt ook een mooie trui (gestreept) tussen de boel.

Je hebt nog wel wat werk voor de boeg :P

Monique zei

De voorste is een ashford traditional, maar al een hele oude, met maar een ratio, ik zit er aan te denken om er een nieuwe spoel bij te kopen, of een grotere spoel, kan geloof ik ook.
en de gestreepte trui is Rik al weer te klein.
Maar ik heb inderdaad nog een heleboel uit te zoeken.

Judith zei

Goh, ik krijg helemaal zin om je te komen helpen opruimen. Waarom heb ik dat gevoel nou nooit bij mijn eigen stouw-maar-vol-hobbykamer?

Maar, ik heb zonet wel een vuilniszak ruwe wol weggekieperd. Ooit gekocht, nooit mee gesponnen (ik hou gewoon echt niet van ruwe wol) en ook geen andere plannen met deze wol. Huppatee, weg ermee. En ja, dat is misschien best zonde, maar het ruimt wel lekker op. En ik ben van het dwingende gevoel verlost dat ik iets met die wol móet. Dus het is goed zo. Nu de rest aanpakken.

Nog steeds af en toe een mot in de kamer (komen niet uit de keukenvoorraadkast, ik heb het gecheckt). Mottenvallen doen niks :o(

Dus vandaag toch maar een (chemische) mottenverjaagcassette gekocht voor in de sokkenwolkast, want ik begin er moedeloos van te worden. Alles nagekeken, alles schoongemaakt, overal lavendelzakjes ingestopt. En dan toch nog af en toe een fladderende mot in de kamer. Grrrrrr. Wáár komen ze vandaan??

Doeg,
Judith