donderdag 23 februari 2012

Maart, alles in kaart

Hoi,Het begin is er, ik heb de bak met (fabrieks)sokkenwolletjes overgeheveld naar de (al een jaar leegstaande) houten vakkenkast.
Waarom heb ik dit niet al veel eerder gedaan? Dé kast is uitermate perfect voor bollen sokkenwol. Ik heb veeeeeel meer overzicht dan met de eerdere grabbelbak (altijd ligt dat wat je zoekt, onderin). Ik kan spelen met kleuren. Ik heb meer ruimte in mijn hobbykamer (dé kast staat in de hal tegen de muur van de trap waardie precies past).

En de grootste verrassing? Er is nog een zee aan ruimte over in de kast. Minstens de helft van de kast is nog leeg. En nu denk ik niet gelijk: 'SHOPPEN!', ik denk aan andere soorten/dikten wol erbij in de kast. Met dezelfde voordelen als hierboven :o)

Nu kan ik ook veel beter ordenen wat ik aan wol in huis heb en stashen-in-Ravelry.

En.... het is nog niet eens maart. Whoepie. Vliegende start. En nu volhouden Judith!

Doeg,
Judith

6 opmerkingen:

Een famke zei

Je kan wel een winkeltje beginnen!

Olga zei

Super zo'n kast!! En al een jaar leeg, dat is helemaal bijzonder!
Denk wel om de motten...

Maia zei

Mooi en handig kastje!! dat zou ik ook wel kunnen gebruiken ;-)
Ik ben ook al begonnen, Judith! Mijn stashhok is weer betreedbaar, tot mijn opluchting was er ook wat plaats in de kasten en kon ik al 1 kartonnen doos elimineren. Ik heb wel alleen maar de stoffen opgeruimd, er staat nog wol in dozen en zakjes waar ik nog geen plaats voor heb. Ik ben ook gisteren terug begonnen aan mijn sedum, had een stuk mouw afgetrokken en heb al een stukje terug gebreid, ik hoop dat ze nu goed gaat zijn, ik probeer zelf wat uit van minderingen, spannend ;-)

Monique zei

Wauw had ik maar ergens zo'n verborgen LEGE kast! Geweldig, maar wat veel sokkenwol!!
Tjsa, misschien heb ik ook wel zoveel, dat kan ik nu nog niet overzien. Kan pas beginnen als de kinderen weer op school zitten. Volgende week dus. Het is ook nog geen maart toch!

Myrthestiek zei

JALOERS, op zo'n geweldige kast !!! En die een jaar leeg laten staan ? Dat vind ik wel knap ;-).

Madame Mouton zei

Is dat alléén sokkenwol?? Sjonge.....diep onder de indruk.