woensdag 3 juni 2009

You care, I care, Icarus :o)

Hallo,

Oooooh, wat een bofkont ben ik. Want wat vond ik in mijn envelop?Jawel, de Icarus! Woehoe, een prachtige, handgesponnen omslagdoek, helemaal voor mij. Ik ben onder de indruk, wat een knap staaltje werk. Ik vind de natuurlijke kleuren erg mooi. Gek eigenlijk dat ik zelf eigenlijk nooit met naturel wol werk, want het heeft beslist zijn charme.
Het lukt me niet om een goede foto te maken (ik ben alleen thuis), dus jullie moeten het doen met een detailfoto.

Hij ligt nu om mijn schouders. Heerlijk comfortabel en warm, precies goed voor een sombere dag als vandaag. Ik denk dat ik hem heel vaak ga dragen. 's Avonds in de tuin als het afkoelt. Binnen op een koude dag. Een schot in de roos, maatje!

En nu denken jullie vast dat het hiermee klaar was.... nee, nee, nee. Er kwam nog veel meer moois uit de envelop rollen.....Een streng handgesponnen wol voor een paar Trevi-sokken, met bijpassende glazen kraaltjes. Ik ga deze sokken beslist een keer breien, maar dan mét dichte tenen. Ik draag alleen wollen sokken als het koud is en juist op die momenten heb ik mijn tenen óók graag warm en ingepakt :o). Ik vind het een heel mooi patroon.

Links op de foto een bijzondere ketting, met glazen en houten kralen in míjn kleuren. Mooi!

En nu, nog meer? Jahaaa, nog meer...


Een Suske en Wiske voor onze boekenworm. En een (oh jee, niet op de foto, hangt al aan zijn jas) sleutelhanger van Bart Simpson voor onze kleine man (die nu mét sleutelhanger zijn nieuwe zomerjas ineens wél aan wil...)
2 'Sokkendekens' voor onze jongens. Zij verven, ik breien. Geweldig, origineel kado! En daar bovenop een kleurenwiel. Wilde ik stiekem al heel lang hebben, reuzehandig bij al mijn verf-feestjes ;o)

Een foto van dichterbij:En van de achterkant:Lieve Christel (het zal voor niemand meer een verrassing zijn dat jij achter mijn envelop zat), ik voel me verschrikkelijk verwend. je hebt heerlijke kadootjes voor me bedacht en gemaakt en gekocht. Ik voel me enorm vereerd met mijn Icarus, dat je die zomaar voor mij hebt gesponnen en gebreid, dat voelt bijna als 'too much', maar ik ben er echt reusachtig blij mee. Ik zeg dus niet: 'Dat had je niet moeten doen', maar ik zeg: 'Dankjewel' en ik draag hem met trots!
Liefs,
Judith

8 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Ooh geweldige bofkont :o).

Prachtig is de Icarus en de andere kado's zijn ook super.

Fijn dat de zomerjas nu wel gedragen wil worden LOL.

Die "sokkendekens" vind ik wel erg leuk.

Super 'vlop!

Een famke zei

Ik geloof werkelijk niet dat dit 1 envelop was. Wat een prachtige vlop! En zeker erg originele cadeaus!

Christien

Maia zei

Wat een pak! Ik wil ook nog een fotootje zien met de draagster erin of eronder of hoe zeg je dat?

Olga zei

wauw wat een envelop, de inhoud dan ;-)
super!!

Lizet zei

Prachtig! Die Icarus is geweldig. Leuke bijbehorende kadootjes ook. Ik ben erg benieuwd in welke kleuren jouw zoons de sokkendekens gaan verven.

Jon zei

Geweldig mooi, ik vond ook het garen er erg aanlokkelijk uitzien, wat mooi zeg. Ik moest even denken bij je sokkendeken, maar toen zag ik het, een sokkenlap noemen wij het. Ja leuk idee zeg.
Tja en die Icarus, geweldig, een prachtig kado om je heerlijk aan te warmen.

Monique zei

Geweldig mooi allemaal, de Icarus is prachtig, de sokkendekens daar zullen de kinderen vast blij mee zijn, leuk idee hoor.
sokken zonder tenen, had ik ook al voorbij zien komen, wel heel leuk, kun je je nagels lakken met sokken aan, ha, ha!
Nou je bent geweldig verwent, geniet er maar van .

Judith zei

Psssst Christien, het was een Belgische envelop. Wij Nederlanders waren niet weggekomen met het formaat, zij Belgen wel :o)

Doeg,
Judith *nog steeds blij met d'r Icarus*