donderdag 18 juni 2009

jahaaaa! mijn geduld is rijkelijk beloond:) nu met foto's:)


en slof 1 is al gebreid en 2 voor 3 kwart(sorry ging snel, had beetje teveel tijd:) en huis was al netjes dus ja breie dan hé:))

het heeft even geduurt, maar hij is er, was de hele dag weg en kan even geen foto's uploaden, maar........ik kan wel vast zeggen wat er in zat.
namelijk een prachtige streng zelf te spinnen wol, maatje jij hebt het over merino, maar het voelt toch wel veel grover dan de merino die ik hier heb, ben nieuwsgierig waar deze merino vandaan komt(land dan dus:))lijkt me een beetje europese merino klopt dat????
daarnaast zat er een prachtig handgemaakt enorm groot speldenkusen met spelden in, nou maatje die is heeeeel erg welkom, want ik loop hier nog altijd te klungelen met een bakje en daarbij ook maar een magneet om ze weer van de vloer af te halen want hoe vaak die bak al niet over de vloer is gegaan.......om nog maar niet te spreken van de hoeveelheid spelden die in mijn vingers geprikt hebben omdat ze omhoog stonden tussen de andere spelden!!! dus heeeeeeel erg bedankt, en nee kwijtraken kan deze zeker niet en de envelop paste ook echt niet door de brievenbus.....heb jij hem vaast ook niet door gekregen:)
verder geeft mijn maatje mij een paar warme voeten deze winter, een prachtige paars blauw groene viltwol voor een paar sloffen!!!! die kan ik hier in huis erg goed gebruiken, want stoken of niet mijn voeten zijn altijd koud(zelfs met 30 graden buiten!) is manlief jaloers op want die heeft het altijd warm grmpfff en daar ben ik dus erg jaloers op want ik altijd koud zelfs in de zomer kan ik best een wollen trui aan! dus de sloffen worden lekker voor mezelf.
daarnaast zat er een heerlijke pure chocolade in.....waarop manlief vroeg....weten ze niet dat ik van witte chocolade houd:) dus hij wou ook wel wat(normaal vind ie het maar raar dat cadeautjes naar elkaar sturen, maar hij begint het leuk te vinden:))
ook zaten er 3 gehaakte bloemen in.....moet ik wel iets leuks voor gaan verzinnen want ik vind ze zo mooi! en ik kan zelf niet eens haken!!:(
voor mathé zat er een leuk verfboekje in om te verven met water en een applicatie van een aapje:) en die viel erg in de smaak, want zijn favoriete knuffel is een aapje die er vreselijk op lijkt! dus die gaan we op een broek plakken denk ik:) of een tas of etui.
en erg welkom zat er nog een toerenteller bij....ik zag er vroeger nooit het nut van in maar nu ik veel kabels aan het breien ben vind ik ze ineens toch erg handig:) en met heel veel breiwerken in huis is het dus handiger om er wat meer dan 1 te hebben en nu maar hopen dat ik ze niet kwijtraak....... moet hier altijd alles zoeken en al 4 kinderen hebben hem in handen gehad.....hij was erg interessant, dus als ik moet zoeken.......in de speelgoedbak.....hmmmzouden mijn 5 van 7 centimeters daar dan ook liggen???
en om het geheel af te maken....zat er als OPVULLING!!:)(alsof het nog niet genoeg was!) mooie handgeverfde en handgekaarde! swifter wol in. die had ik nog nooit gesponnen dus ben benieuwd!
maatje wendy! HEEEEEEEEEEEL ERG BEDANKT!!!!
Groetjes Bianca die het het wachten zeker waard vond!!!!

morgen plaats ik de foto's manlief heeft het kabeltje van het fototoestel meegenomen naar zijn werk?????? waarvoor.......nou om zijn telefoon op te laden via de pc....zucht kan die daar zijn eigen kabeltjes niet voor nemen....nee die ligt bij zijn collega....zien jullie de logica???? ik niet
!!!! maar ja volgens hem ben ik een vrou daarom snap ik het niet (LOL)

10 opmerkingen:

maia zei

zeg, zeg zeg, ik ben ebnieuwd!

Anoniem zei

Poe he, wat ben ik blij dat ie aangekomen is. het ging allemaal niet zonder slag of stoot. Gelukkig dat ie er is!

atelierbkh zei

sorry het staat er:) had beetje te sel op enter gedrukt:)

atelierbkh zei

ja hij is er en de postbode had hem bij de buren bezorgd hij paste zeker weten niet door de brievenbus....maar het was wel een envelop!!! en een dikke ook!
ben reuze blij ermee! en mathé ook! die wilde ook wel sloffen van die mooie wol:) maar helaas voor hem deze is voor mij mij mij:)

groetjes Bianca

Olga zei

ik hoop morgen op foto's! klinkt allemaal super!

Een famke zei

Bianca wat ben je lekker verwend. Een heerlijke envelop met prachtige inhoud!

Goh is het allemaal nu klaar?
Misschien kunnen we weer een vakantieswap doen of een swap voor het wwwweekend.....

Groetjes Christien

Maia zei

Leuke envelop en ook dik gevuld ;-)
Zo'n speldenkussen lijkt me ook wel wat, ;-) grijns

Wendy zei

Hoi Bianca,

De merino komt uit Zuid Duitsland. Blij dat het je allemaal bevalt en ben erg benieuwd naar je sloffen!

Groetjes Wendy

Monique zei

Ziet er prachtig uit hoor, ben straks ook erg benieuwd naar het gesponnen draadje. en de sokken natuurlijk.

heleen zei

wat een mooie pakket zeg! Volgens mij heb ik dat speldenkussen op de site van Anna Maria Horner zien staan als gratis te downloaden patroon (dus Maia!).

groetjes, heleen