donderdag 16 juni 2011

Envelopperdepoperdepop!!!!!

Yes, maatje, ik heb je enveloppe ontvangen. De postbode stopte voor de deur, ik verwachte geen pakketje, en daar stond hij met een enveloppe.
vanavond zal ik een uitgebreid verslag en foto's plaatsen. En dan moet ik ook nog de laatste hand aan mijn enveloppe leggen, zodat die ook op pad kan.
Maatje ik ben in ieder geval erg blij met de inhoud. Alvast heel erg bedankt!

En dan hier de inhoud;Jullie mogen drie keer raden wie mijn maatje is, Ha, Ha!
Geweldig he, deze mooie Theemuts. Ik ben er super blij mee. Ook zaten er nog de nodige thee soorten bij, heerlijk!

Verder nog een prachtige lontwol met mooie kraaltjes. Misschien ga ik die wel gebruiken in de workshop van Lexi.En aan de kinderen is ook nog gedacht. Echt maatje het was een heerlijke enveloppe. Nogmaals bedankt.

12 opmerkingen:

Madame Mouton zei

Tjonge! Da's snel!!
Ik moet nog even héél hard werken; ben een week ertussenuit geweest en heb voornamelijk muziek gemaakt; breien bij 32 graden was niet zo'n goed idee.

Nog efkes maatje.

Judith zei

Oh jemig, nú al? Nu raak ik echt in de stress. We hebben toch nog een week? Toch??

Doeg,
Judith

heleen zei

Ik dacht dat het 10 juni was en had al een eindspurt gemaakt toen ik op de vragenlijst zag staan dat de verzenddatum tussen 15 en 21 juni. Ik heb dus even gerelaxed, maar moet nu dus nog alles in de enveloppe zien te proppen!

Anoniem zei

Wat een schatje! eens even zoeken op ravelry of ik dat patroon terug kan vinden of staat het daar niet?....

groetjes, Jon.

Myrthestiek zei

Gelukkig dat het allemaal goed aangekomen is, het was wel wat proppen om het door de gleuf van de brievenbus te krijgen :-). De post deed er ook een dag langer over dan dat ik had verwacht (het zweet kwam al een beetje in mijn handen te staan ha ha).

Ik vond het heel leuk om het voor je te maken. Gelukkig zijn de maten goed, mijn theepot was een tikje kleiner, dus echt goed passen kon ik het niet.

@ Jon: het patroon zal je niet vinden, al gaande weg is deze uit het hoofd gebreid; alleen het poezenkopje komt van Ravelry.

@ Judith: je hebt nog wel even hoor. Ik was deze keer zo snel omdat ik met een andere grote klus bezig ben. Een grote naaiopdracht die eind van de maand klaar moet zijn. En dan geeft het een beetje lucht om alvast iets afgerond te hebben :D.

heleen zei

Oohh, leuk om de foto's te zien! En inderdaad is het dan direct duidelijk dat jou maatje Tessa is. Wat prachtig weer Tessa!!!

Zinzia zei

amai, dat is een hoop, zoveel heb ik helemaal niet gepland...
Mijn maatje krijgt een groter project, iets van haar wensenlijstje :p
en een paar kleinere dingetjes...

Madame Mouton zei

En dat past allemaal in een enveloppe? * diep onder de indruk*

Monique zei

Ja het zat allemaal in een enveloppe, in plastic met plakpand bij elkaar gebonden. volgens mij had het door de brievenbus gekunnen, maar het werd als pakketje aangeboden.
De theepot zat er natuurlijk niet in he!!!

Myrthestiek zei

Het kon idd net door de brievenbus; maar het was wel proppen. Ik vind het niet zo gek dat de postbode die moeite niet nam LOL.

Marjon zei

Oh wat leuk zeg!
Ik ga zo de uitdagingaaan alles in een envelop te krijgen.
Ik had nog veel meer in gedachten maar dat gaat er zeker niet bij passen.

maia zei

super mooie theemuts! mooie lont ook! toch weer genieten om alles hier te zien verschijnen!!