dinsdag 10 augustus 2010

eindelijk een update

Ik begon met de grijze batt, omdat ik daarvoor meteen een idee had (heel dun spinnen en er dan een soort spinnenweb van maken), tijdens het spinnen bedacht ik dat ik het ook als wolken had kunnen spinnen, dan was ik in ieder geval eerder klaar geweest;-) Mooie dikke, grijze, zachte wolken, maar wat die spinnetjes daar dan in moesten.... nou goed ik ben nog steeds braaf bezig met dun, maar erg opschieten doet het niet met al mijn neven bezigheden, sorry
Dit is 'm:Het paarse batt ben ik tussendoor gaan spinnen, de eerste spoel deed ik coreless corespinning met een autowrap. Het lukte niet goed de add-ins er mooi in mee te spinnen, ze pasten niet door het spingat en er omheen dan kwamen ze er zo lossig bij te hangen. Het autowrappen vond ik ook niet zo mooi, het zachte van de batt werd er een beetje door teniet gedaan en het werd me te rommelig:Dus de rest wel coreless corespinning gedaan, maar zonder autowrap en de grotere add-ins moeten er maar bij het breien/haken in verwerkt worden. Dat ga ik ook doen met de vilten koordjes die er bij zaten, daar heb ik misschien al een ideetje voor.

2 opmerkingen:

Monique zei

Mooi Iris, Dat grijs is misschien ook mooivoor een mooie kanten sjaal met spinnetjes erin. Of misschien had ja dat zelf al bedacht.
Beide paarse wolletjes vind ik heel erg mooi.

Iris zei

Ja, een kantachtig, spinnenweb achtige sjaal. Boris zegt 'm wel te willen hebben:-)