zaterdag 2 februari 2013

Alles uitgepakt!

Eergisteren in een keer alle laatste cadeautjes uitgepakt. Ik ben weer aan het breien, wel niet met de bol-wol, maar toch het gevoel dat het nu mocht of zo, en met de nieuwe swap in het vooruitzicht ook.
En toen pakte ik nog meer heerlijke chocolaatjes uit en een prachtig en heerlijk zacht colletje, net wat ik kon gebruiken om de naweeën van de griep beter door te komen. Ik heb hem meteen aangedaan en 3 dagen na elkaar gedragen. Geen foto van mijn après-griep hoofd met de col, dat was echt geen zicht, maar op de onderste foto zie je de mooie kleur en het fijne breisel.
En op de andere foto nog een mooi lapje dat ik eerder uitpakte en een streng prachtige wol om te spinnen. Een heerlijk geurend zeepje, een bokaaltje met thee die vooral bij de jongens populair is en bij de nepalese buurvrouw en nog een potje met Japanse thee die nog getest moet worden. De glazen bokaaltjes passen ook net op mijn miniplankje in de keuken, ideaal dus, Heleen. 
Nog eens heel erg bedankt voor de doos vol heerlijke spullen en ik laat het nog weten als ik dan eindelijk met de wol aan de slag ga.
 
 
 


2 opmerkingen:

Madame Mouton zei

oooh, jij had nog swap cadeautjes! Wat fijn!!
Je kreeg ook nog het ongeveer beste breiboek wat er bestaat. Leuk, leuk, leuk.
Verheug me alweer op het volgende swapje.

heleen zei

fijn dat je het leuk vond!!