woensdag 30 maart 2011

Resultaat Kaardswap wwww 2010.

Gisteren een spinmiddag met een spinvriendin ingelast, en ik had zin in iets leuks. Dus de kaardmmolen buiten gezet, de zak meet wolletjes van de kaardswap voor de dag getoverd, en alles gewoon samen gekaard, een maal door de molen. Dat viel nog niet mee, (ik denk dat het angora was) een licht blauw, rode streng wilde niet echt in de mat maar wel op de voorste rol, ook al deed ik het rechtstreeks op de grote rol, of tussen twee andere lagen in het kwam steeds weer op de voorste rol. Maar niet getreurd, ik heb dat van de voorste rol afgehaald, en zo mee gesponnen.Ik wilde core spinnen, had nog twee oude strengen liggen van mijn begin tijd, vreselijk overtwist, wit schaap (weet echt niet meer welk ras). Dat heb ik dus als core draad gebruikt.Ik ben erg blij met het resultaat, heb drie klosjes en een bietje vol kunnen spinnen. Moet het nog in een heet sopje doen en kijken wat de twist dan doet.
En dan natuurlijk nog een leuk project er voor vinden.Maar wat is en blijft spinnen in de zon toch een heerlijke bezigheid!

4 opmerkingen:

heleen zei

heel mooi Monique!
Ik moet nog steeds samen met Gilles proberen om mijn getwijnde draad uit elkaar te halen. Ik hoop dat het lukt, want het zag er als single erg mooi uit.

Iris zei

Mooi Monique! En hoe bevalt je de Hopper nou?
Ik zal binnenkort ook foto's plaatsen van mijn draadjes van de kaardswap, zitten nog steeds op de klossen, wil nog twijnen, maar twijfel over hoe.

Anoniem zei

Hoi die Monique,

Mooi geworden hoor!! Ik heb mijn bat ook gesponnen en samen getwijnd met een grijze draad, moet er ook nog een project voor bedenken, maar weet helaas nog niet wat. Maar hij hangt in een streng in de spinkamer, dus zit er lekker van te genieten

Liefs
Mineke

Monique zei

Nou Heleen succes met uithalen!

En Iris, het is niet de Hopper, maar de Bee. En hij bevalt me prima. Ben benieuwd naar je foto's.

Hoi Mineke, het klinkt mooi meet grijs, heb je er ook een foto van?

Mijn strengen inmiddels in een warm sopje gehad, en ook nog in een wissel bad koud/warm om hem iets te vervilten. Er zit toch nog wel wat overtwist in. dus ik moet er nog een goed project voor bedenken.