maandag 28 september 2009

overladen

Zo voelt 't: overladen. Ik ben overladen met allemaal lekkers. De tijd voor breien, spinnen en haken was al heerlijk. Daarbij de gezellige gesprekjes enzo, het dobbelspel, enz. Tel daarbij nog eens op de berg kadootjes die ik mee naar huis nam en ik voel me helemaal overladen met leuke, gezellige, mooie, lekkere, heerlijke dingen.

Hier even een indruk in foto's:
- ongeveer één klos long-draw ruwe, harde, vette, stinkende melkschapenwol
- een hele volle klos schone, zachte, groen gemeleerde, niet zo heel dun gesponnen merino
- een vestje dat gisteravond de laatste mouw en een gehaakt randje voor de rits kreeg
- iets meer dan twee lapjes haakwerk voor een overslagvestje
- een oranje lont uit 't dobbelspel
- een pifkado van Maia (thee, stikkertjes, een zijde sjaaltje om zelf te verven en heerlijke polswarmers)
- eetstokjes en een paar lapjes uit de wedstrijd
De goodiebag met heerlijke inhoud; aan de tijdschriften kan je zien hoe vol die tas is!! Wat ik tot nu toe zag: tijdschriften, stukjes lontwol, heel veel kadootjes met opvallend veel stippeltjespapier. En wat ik er zelf bijgestopt heb om in de komende dagen en weken nog eens te genieten van hetzelfde kado: streng wol van 't dobbelspel, beker van de eetstokjeswedstrijd, blauwige sokkenwol uit de loterij. De pifcadeautjes en lontwol van de vorige foto zitten er ook weer in tot ik er genoeg van genoten heb en ze ga gebruiken of een plekje ga geven in huis.
En last but zeker weten not least: de indigo tuniek van Lizet. Correctie: DE indigotuniek van Lizet. Ik weet nog dat er een foto van op de lijst kwam. En wat vond ik die kleur geweldig! Handgeverfd met indigo. Dat wil ik sindsdien nog steeds een keer doen, maar "het is er nog niet van gekomen". Inmiddels heeft ie al een tijdje bij Jon gewoond en zaterdagmiddag werd ik ermee verblijd. Ik vind het echt een eer dat ie nu hier in huis mag komen. Dochterlief heeft 'm nog niet gepast, dus een actiefoto zat er nog niet in. Nu ligt ie klaar voor de handwas en zodra die droog is gaat ie aan. Hoe dan ook ;o)

2 opmerkingen:

Marjon zei

oooh jij heb ook zón heerlijke buit ;-)

Monique zei

Ik voel me ook zo rijk Karlijn, leuk he! Zit ook nog steeds na te genieten van het geweldig leuke Weekend